Реакція вареного м'яса на перекісь
водороду.

10 Сен 2019 в 13:41
166 +1
0
Ответы
1

Коли варене м'ясо вступає в контакт з перекисним воднем, може відбутися окислення білків та жирів, які містяться в м'ясі. Це може призвести до зміни кольору продукту на більш темний, а також до зміни смаку та текстури м'яса. Крім того, перекис водню може спричинити появу неприємного запаху у продукті. У цьому випадку м'ясо може вважатися непридатним для споживання і рекомендується його викинути.

20 Апр в 01:56
Не можешь разобраться в этой теме?
Обратись за помощью к экспертам
Название заказа не должно быть пустым
Введите email
Бесплатные доработки
Гарантированные бесплатные доработки
Быстрое выполнение
Быстрое выполнение от 2 часов
Проверка работы
Проверка работы на плагиат
Интересные статьи из справочника
Поможем написать учебную работу
Название заказа не должно быть пустым
Введите email
Доверьте свою работу экспертам
Разместите заказ
Наша система отправит ваш заказ на оценку 83 948 авторам
Первые отклики появятся уже в течение 10 минут
Прямой эфир