Составьте три общих и три специальных вопроса к тексту, используя вопросительные слова Why, What, How. Salads The French divide salads into two large categories: first, the plain salad, or “salad simple”, consisting of one or more fresh greens dressed with oil, vinegar, salt, and pepper, or a single cold cooked or uncooked vegetable with the same dressing; and second, the combination salad, or “salad composée”, a mixture of various ingredients, dressed more elaborately. The plain green salad is comparatively simple to prepare. It should contain only the choicest fresh greens. Discard all imperfect outside leaves and wash the greens under cold running water. Shake them free of excess water, then dry leaf by leaf with absorbent paper or kitchen towels. Good fresh salad can form the basis for a meal. It contains many of the ingredients important for god health and digestion.

13 Мая 2021 в 19:41
110 +1
1
Ответы
1

Общие вопросы:

Why do the French divide salads into two large categories?What are the two main categories of salads according to the French?How do you prepare a plain green salad according to the text?

Специальные вопросы:

Why is it important to discard all imperfect outside leaves when preparing a plain green salad?What are the essential ingredients for a good fresh salad that can form the basis for a meal?How should the greens be dried after washing them under cold running water according to the text?
17 Апр в 18:37
Не можешь разобраться в этой теме?
Обратись за помощью к экспертам
Название заказа не должно быть пустым
Введите email
Бесплатные доработки
Гарантированные бесплатные доработки
Быстрое выполнение
Быстрое выполнение от 2 часов
Проверка работы
Проверка работы на плагиат
Интересные статьи из справочника
Поможем написать учебную работу
Название заказа не должно быть пустым
Введите email
Доверьте свою работу экспертам
Разместите заказ
Наша система отправит ваш заказ на оценку 94 835 авторам
Первые отклики появятся уже в течение 10 минут
Прямой эфир