20 Авг 2021 в 19:42
82 +1
0
Ответы
1

Ingredients:

1 onion, chopped2 carrots, diced2 potatoes, peeled and cubed1 beet, peeled and shredded1/2 cabbage, chopped1 can of diced tomatoes4 cups of beef or vegetable broth1 cup of water1 bay leafSalt and pepper to tasteSour cream and fresh dill for serving

Instructions:

In a large pot, heat some oil over medium heat and sauté the onion and carrots until they are soft.Add the potatoes, beet, cabbage, diced tomatoes, broth, water, and bay leaf to the pot. Bring to a boil, then reduce heat and simmer for about 20 minutes, or until the vegetables are tender.Season the borscht with salt and pepper to taste.Serve the borscht hot, topped with a dollop of sour cream and a sprinkle of fresh dill.

Enjoy your delicious and hearty bowl of borscht!

17 Апр в 13:16
Не можешь разобраться в этой теме?
Обратись за помощью к экспертам
Название заказа не должно быть пустым
Введите email
Бесплатные доработки
Гарантированные бесплатные доработки
Быстрое выполнение
Быстрое выполнение от 2 часов
Проверка работы
Проверка работы на плагиат
Интересные статьи из справочника
Поможем написать учебную работу
Название заказа не должно быть пустым
Введите email
Доверьте свою работу экспертам
Разместите заказ
Наша система отправит ваш заказ на оценку 92 436 авторам
Первые отклики появятся уже в течение 10 минут
Прямой эфир