4 Дек 2019 в 19:50
151 +1
0
Ответы
1

Spaghetti Carbonara

Ingredients:

400g spaghetti200g pancetta or guanciale, diced4 large eggs100g grated pecorino romano cheese1 garlic clove, mincedSalt and pepperOlive oil

Instructions:

Cook the spaghetti in a large pot of salted boiling water until al dente.While the spaghetti is cooking, heat a drizzle of olive oil in a large skillet over medium heat. Add the diced pancetta or guanciale and cook until crispy.In a bowl, whisk together the eggs, grated pecorino romano cheese, minced garlic, and a pinch of salt and pepper.Once the spaghetti is cooked, drain it and reserve a cup of cooking water. Add the drained spaghetti to the skillet with the cooked pancetta, tossing to coat in the fat.Remove the skillet from the heat and pour the egg and cheese mixture over the spaghetti, stirring quickly to coat the spaghetti evenly. If the sauce is too thick, add a little of the reserved pasta water.Serve the spaghetti carbonara immediately, topped with extra grated cheese and freshly ground black pepper. Enjoy!
19 Апр в 00:07
Не можешь разобраться в этой теме?
Обратись за помощью к экспертам
Название заказа не должно быть пустым
Введите email
Бесплатные доработки
Гарантированные бесплатные доработки
Быстрое выполнение
Быстрое выполнение от 2 часов
Проверка работы
Проверка работы на плагиат
Интересные статьи из справочника
Поможем написать учебную работу
Название заказа не должно быть пустым
Введите email
Доверьте свою работу экспертам
Разместите заказ
Наша система отправит ваш заказ на оценку 92 718 авторам
Первые отклики появятся уже в течение 10 минут
Прямой эфир